luni, 9 noiembrie 2015

Asasinat de medicii de pe salvare?

                                                                                                                  by DECEBAL

A fost asasinat de neprofesionalismul, sau, posibil mai grav, ALTCEVA(!), al echipajului de pe ambulanța care a venit la fața locului și care a procedat la manevrele de resuscitare FĂRĂ SĂ VERIFICE DACĂ AVEA DEJA OPERAȚIILE DE BY-PASS !!!! I-a fost spartă inima pe o lungime de cca 13 cm.
Revoluționar autentic(decembrie-”89), în același timp activist și iubitor al istoriei mișcării legionare, licențiat în teologie, cercetător la C.N.S.A.S. și autor a câtorva lucrări științifice impresionante despre mișcarea legionară, pentru a căror documentare s-a deplasat de-a lungul anilor în exilul european al legionarilor români,..
..
ELEODORUS SEPTIMIUS ENĂCHESCU  a trecut la cele veşnice vineri dimineața, pe când se pregătea să meargă la Bucureşti pentru a mai descoperi alte şi alte comori ale mărturisirii lui Hristos în arhivele fostei Securităţi a statului. S-A STINS CU,.... ȘI DIN CAUZA DURERII SUFLETEȘTI PROVOCATE DE PROPAGANDA ISTERICĂ DECLANȘATĂ DE SISTEM, DE ACUZELE NEDREPTE, ÎNDREPTATE DEOPOTRIVĂ, ATÂT ÎMPOTRIVA REVOLUȚIONARILOR CÂT ȘI A MARTIRILOR MIȘCĂRII LEGIONARE........ A fost cu totul inimă, a jertfit totul pentru Adevăr, pentru Hristos, pentru Biserică şi pentru România, o flacără permanent vie. Trecuse deja printr-un infarct, iar în dimineața zilei de Vineri, 6 Noiembrie 2015, nu a mai făcut faţă celui de-al doilea. Se apropia de împlinirea vârstei de 50 de ani. Dacă Dumnezeu i-ar fi dăruit încă o zi, ne-am fi văzut din nou la hramul mănăstirii noastre. Dumnezeu să primească sufletul său!”
Deși am fost colegi de antrenament și prieteni din copilărie, (părinții mei i-au fost profesori),aici povestește despre cum ne-am întâlnit la revoluție, fără să ne fi înțeles în prealabil, la manifestația din 21 decembrie 1989, în București, la Intercontinental, cu o zi înainte să începem împreună –ȘI- la Pitești (22-dec-”89): http://www.centrul-cultural-pitesti.ro/index.php…
----Câteva memorabile interviuri realizate de el cu Sfinții duhovnici ai României, foști deținuți politici, supraviețuitori ai infernului, capodopere ale istoriei românești, DESPRE CARE LAUREATUL PREMIULUI NOBEL PENTRU PACE =ALEXANDR SOLJENITSÎN= spune că: - ”GULAG-ul SAU AUSCHWITZ-ul AU FOST „CĂMINE DE VACANȚĂ” ÎN COMPARAȚIE CU =FENOMENUL-REEDUCĂRII-DIN-PITEȘTI= ”
-----Doru:– ”Părinte, trei dintre cei mai importanți stâlpi ai națiunii noastre – Familia, Şcoala, Armata – sunt șubreziți de atacurile repetate date asupra lor ani în şir. Azi, asistăm cum Biserica, al patrulea şi ultimul slîlp al neamului, este lovit cu metodă. În faţa unor asemenea agresiuni, care amenință însăși ființa noastră națională, cea mai mare partea intelectualităţii române este impasibilă, cînd nu dă o mînă de ajutor agresorilor. Cum ar putea fi treziţi intelectualii aceştia, cum ar putea fi aduşi în, sau măcar lîngă Biserică?”
------Părintele IUSTIN PÂRVU:– ”Din păcate, majoritatea intelectualilor noştri sunt călăuziţi de principiile materialismului dialectic. E nevoie poate de zeci de ani pentru ca intelectualitatea română să scape de această racilă, ca elită să se regenereze din elementele sănătoase ale neamului, care se nasc, cum am mai spus, din viața spirituală”: http://manastirea.petru-voda.ro/…/jertfa-uitata-intelectua…/
SAU AICI:
http://manastirea.petru-voda.ro/…/eleodorus-enachescu-desp…/
Având și, provenind dintr-o familie numeroasă, de condiție materială deosebit de modestă, ÎNTR-O PERIOADĂ DEOSEBIT DE GREA, ZBĂTÂNDU-SE ÎN CONDIȚII INFERNALE SĂ DUCĂ MAI DEPARTE LUPTA PENTRU AFLAREA DREPTĂȚII, .... S-A STINS CU....ȘI DIN CAUZA AMĂRĂCIUNII PROVOCATE DE NEDREPTATEA CU CARE MAȘINĂRIA INFERNALĂ A PROPAGANDEI SISTEMULUI SE LUPTA SĂ NE DESFIGUREZE SPIRITELE, NEDREPT, SISTEMATIC ȘI PERSUASIV,
Dumnezeu să-l ierte !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu