joi, 11 mai 2017

Armaghedonul impostorilor Revoluției-2-

Continuăm publicarea afacerilor necurate în materie de certificate de revoluționar, operate în cea mai mare majoritate de oameni din PSD sau apropiați ai acestei formațiuni politice, sub protecția premierului de atunci Victor Ponta dar și al lui Liviu Dragnea. De ce? Pentru că la finalul prezentării noastre vom publica și probele prin care atât Ponta cât și Dragnea cunoșteau că se întâmplă asemenea lucruri dar nu au luat nici o măsură, deși totul stătea în puterea lor.
Ministrul care aparent gestiona totul , Adrian Sanda era de fapt angajat al serviciului de telecomunicații speciale -STS- pe postul de director al stației Timișoara și detașat în funcța de Secretar de Stat la Revoluționari. Alți sforari din acest SSPR ( Secretariatul de Stat pt Revoluționari) aveau legături strânse cu diferite zone ale serviciilor secrete, sau cu fosta securitate ( cazul GELU VOICAN VOICULESCU-consilier personal pe bani publici al sts-istului Sanda (PSD). UN ALT INDIVID CHEIE, ÎN CREAREA STRUCTURII MAFIOTE ESTE BALINT PETRICĂ. Acesta, un personaj nociv, apropiat al lui Ion Iliescu, Ponta Victor și chiar al actualului premier Grindeanu se pare că era în ierarhia mafiotă șeful lui Sanda. Despre acest personaj însă vom avea un capitol separat.
Așa cum spuneam, prin OUG 95 se aduceau anumite completări Legii Recunoștinței, astfel încât numărul celor care dețin certificat de revoluționar să fie redus. În preambulul OUG , și în motivarea acesteia , practic statul român recunoștea că aplicarea defectuasă a Legii inițiale a dus la apariția unor fași deținători de certificate și care în urma acestor certificate și-au obținut niște drepturi. Clar că la acea vreme miza nu erau îndemnizațiile ( îndemnizații primeau pe atunci doar cei care nu aveau job sau aveau și salariul lor era sub mediu pe economie). Miza erau terenurile, spațiile comerciale, biletele graturite CFR. De aceste drepturi nu au beneficiat însă toți cei cu certificate, ci o mică parte dintre ei, cei care de fapt erau în mare parte impostori sau făcături, cum li se spune. Practic s-au amestecat falșii cu adevărații revoluționari, astfel încât la o adică să nu se poată descâlci treaba. Investigațiile noastre, desfășurate pe durata a 4 ani și jumătate au scos însă la iveala o situație gravă: FALȘI 82,3 LA SUTĂ DINTRE DEȚINĂTORII DE CERTIFICATE, ADEVĂRAȚI 17,7 LA SUTĂ DINTRE DEȚINĂTORII DE CERTIFICATE.
Dintre cei 17,7 la sută , drepturi au obținut cam 5,8 la sută ( terenuri, spații sau locuințe). Din cei 82,3 la sută, au obținut drepturi cam 60 la sută ( case, sapații comerciale, locuințe, tabere la mare, etc)
Multe dintre aceste terenuri, în zona Banatului azi se regăsesc în tranzacții dubioase operate de Ilie Sârbu, Balint Petrică, și chiar...Adrian Sanda( deși acesta este revoluționar autentic).
Revenind la OUG 95, aceasta triaza revoluționarii și statistic vorbind doar 17,7 la sută rămân ca luptatori cu rol determinant, dar din nefericire mulți dintre cei adevărați , nu au devenit determinanți, așa cum potrivit legii și nu numai, ar fi fost firesc.
Locurile lor au fost luate de făcăturile tradiționale și neapărat apropiate PSD.

Brăila- un alt oraș determinant fabricat la apelul....bancnotelor.

Adăugați o legendă
Liderii revoluționarilor din Brăila s-au gândit să facă și ei o #ȘMECHERIE și niște banuți, astfel că s-au hotărât să introducă orașul de pe Dunăre în rândurile orașelor în care s-a murit, au fost răniți sau arestați înainte de fuga lui Ceaușescu ( 22 decembrie orele 12 și 9 minute).Au adus ca probă o sentință judecătorească prin care un anume Zorconea Constantin și un altul Zorconea Viorel ar fi fost arestați pentru că în 20 decembrie 89 urlau pe stradă că ”nu avem pâine , nu avem salam, nu avem ce mânca”...Sentințele însă au fostt modificate grosolam cu pastă corectoare, și apoi refacute la xerox, în sensul că acolo unde scria că strigau că nu au pâine și salam, de fapt scria că cei doi făceau scandal pe stradă și beți fiind înjurau trecătorii. Au mai adus o adeverință chipurile de la CNSAS cum că un alt brăilean ar fi fost urmărit informativ de securitate -atenție, nu arestat, nu împucat, nu rănit!).Comisia formată din ADRIAN SANDA, TĂNASE DENISA și Cechi Cristina se face că ia de bună sentința prin care cei doi ar fi fost arestați ( în fapt cei doi au fost condamnați contravențional la zile de închisoare dar nu au fost nici un minut arestați la acea vreme) și prin decizia nr 37 introduce orașul Brăila alături de adevăratele orașe cu rol determinant în Revoluție cum sunt Timișoara, Sibiu, Lugoj, București....La vremea aceea decizia a stirnit un zimbet amar pe chipurile multora dintre cei care chiar știu ce e aceea REVOLUȚIE...


Iată mai jos ce au descoperit procurorii:




Armaghedonul continuă în ciuda presiunilor care nu s-au lăsat așteptate. Deși mulți cred că vom face vorbire doar despre dosarul Sanda și compania, surprizele amare vor excede acestei munci extrem de interesante pe care procurori, ofițeri de poliție,personal tehnic, investigatori și voluntari au dus-o...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu