miercuri, 24 mai 2017

Armaghedonul Revolutiei Romane (4) TÂGOVIȘTE




Potrivit procurorilor, așa zișii revoluționari din Târgoviște au găurit bugetul statului cu peste 4 milioane de lei. Aparent ar fi ciudată această susținere, fiindcă la Târgoviște au fost aduși și împușcați foștii dictatori. Legea care însă oferă anumite titluri generatoare de drepturi materiale revolutionarilor spune însă că sunt considerați luptători cu rol determinant doar cei din localitatile în care înainte de fuga dictatorului au existat decedați, răniți , arestați. 


După data de 22 nu se mai poate discuta de o luptă cu regimul ceaușist deoarece acesta nu mai exista. Șmecherii de la Tărgoviște însă s-au gândit să se introducă și ei cu forcepsul între orașele determinante , prin tot felul de manopere.
 Fabricarea de probe în acest sens a fost gestionată de o asociație foarte gălăgioasă și pesedistă condusă de un anume Ion Badea, și el cam impostor al revoluției,
potrivit chiar propriei declarații. 
Badea este un personaj dubios în oraș, implicat în matrapazlicuri cu statul pe plan local și care prin manopere la limita legii, sau dincolo de ea, a devenit din picolo , mare patron de complex turistic.
 La revolutie, potrivit declaratiei sale, se remarcă doar prin faptul că de pe geamul localului în care muncea a văzut oamenii strinși în fața comitetului de partid. Le-a dus acelora mâncare și cafele, dar după data de



22, adică după ce ploile se opriseră și ciupercile începeau să apară. Cu alte cuvinte, acest Badea nu îndeplinea criteriile nici pentru a fi declarat Luptator în Revoluție, fiindcă, ce să vezi, nu a luptat ci doar a văzut și a dus mâncare. Legea la aceea vreme spunea ca luptător poți fi doar dacă ai condus, organizat sau construit baricade. Păi un picolo ce putea conducee decât tava dinspre restaurantul unde lucra spre multimile hămesite din fața județenei de partid? Baricade?! Păi ce baricade a ridicat Badea? 
Deci mai rămâne variantta politică, fiindcă Badea a fost un fidel al PSD-ului, dar când pesedeaua nu era la la butoane, ungea și rotițele altor partide prin tot felul de sponsorizări, aparent legale dar nu știm cât de morale. 
Nu mai întrebăm cum de și-a făcut ditamai hotelul în preajma unui monument istoric deși legea o cam interzice. 
Sau cum e cu teerenurile obtinute ca revolutionar ( fals dar roșu)...
Revenind la mișcările pentru ca Târgoviștea să fie ”unsă” oraș determinant, dau cuvântul procurorilor de la DIICOT: ”În urma analizării de către organele de cercetare penală a modului în care Comisia a emis decizia nr 5 ( cea prin care Târgoviște devine oraș în care s-a murit, au fost arestati,sau răniți înainte de fuga lui Ceausescu n.n) , s-a constatat că aceasta a fost emisă cu încălcarea ..... deși această localitate NU ÎNDEPLINEȘTE CONDIȚIILE PENTRU A FI INCLUSĂ ÎN ACEASTĂ CATEGORIE”....
Uups! De fapt ce s-a întâmplat. Niște șmecheri au dat declarații la notar cum că în Târgoviștee ar fi fost arestați, au depus o adeverință falsă cum că o fată de 27 de ani ar fi fost împușcată și au avut și tupeul să falsifice niște certificate medico legale , astfel încât acea persoană să devină împușcată, deși ea avea doar o rană post operatorie. Cu alte cuvinte, tragatorii din 89 au împușcat-o pe acea fată exact prin rana pe care deja o avea supurândă de la o intervenție medicală anterioară.  O anume Cristea Luminița apare ca fiind eroina care ”salvează de la muncă” vreo 96 de așa ziși revoluționari. 
Ca să betoneze treaba, alți acoliți de-ai lui Badea au declarat în fața notarului că ei știu de arestații de dinainte de fuga lui Ceaușescu, confundând această fugă cu FUGA lui Bach...
Vorbim de OCTAVIAN OLTEANU CORNEL, SZABO FILOFTEIA, SZABO STEFAN LADISLAU. 
Ca să nu mai lungim vorba redăm aici documentele Parchetului care explică modul în care șmecherii lui Badea au acționat, foto. Ceea ce trebuie însă reținut e modul în care Comisia lui Sanda Adrian(PSD), ministrul de atunci și apropiat al lui Badea, așa cum reieese din stenogramele ce vor urma într-un alt episod, A VALIDAT ACESTE FĂCĂTURI DE DOCUMENTE CU APARENȚĂ DE LEGALITATE. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu