vineri, 22 mai 2015

DONATI PENTRU A SALVA VIEȚILE ANGAJAȚILOR SSPR! EI SUNT SĂRACI LIPIȚI!

Sunt pur și simplu uluit! Sunt pregătit sa organizez un teledon sau un...radiodon ca să strâng bani pentru lucratorii din SSPR, institutia care se ocupă de Revoluționari și pe care cu nesimțire o tot infierez ca are o structura mafiotă. M-am inșelat, acolo lucrează oameni cinstiți, fără salarii unii dintre ei, care locuiesc pe stradă. Iata probele: 
Din declarațiile de avere oficiale , publicate pe saitul instituției doamna Tanase Denisa, fost secretar general , actualmente cu o alta functie, e lipită pământului și moare de foame.Femeia nu are absolut nici un venit, nu are rude mai bogate care să o sprijine, iar nesimțiții de la Guvern nu îi achită nici măcar salariul. Pentru domnia sa propun să inițiem un fond de într-ajutorare, mai ales că acum muncește la curățenia de pe OUG 95 de dimineața până seara, în timp ce un grup de nesimțiți o blamează pe unde apucă.
Nu mă credeți?! Pai ia citiți aici domnilor! După ce veți vedea cum Guvernul Ponta își bate joc de acest om, neplătindu-i nici măcar orele suplimentare, veți înțelege totul:http://www.sspr.gov.ro/docs/declaratii_de_avere/TANASE%20Corina%20Denisa/tanase_i_an2012.pdf. Din 2012 și până acum, doamna respectivă nu a putut să își strângă nici un banuț, deoarece, conform acelorlași declarații OFICIALE nu avea de unde. Cât de patriot să fii ca să muncești grati pentru țară și popor? Poate că ar trebui să ne gândim că în aceste clipe, ROMÂNIA are nevoie de asemenea oameni în frunte! Mai mult, femeia declară sub jurământ că e săracă lipită.

Un alt necăjit, supus vicisitudinilor Guvernului Ponta este GELU VOICAN VOICULESCU, venerabil ca vârstă, cu mare experiență informativ-securistă înainte de 89 dar care și-a spălat cu Ariel păcatele cind a obținut certificatul de revoluționar. Un stâlp al corectitudinii și un spirit drept și ....înfipt în nu se știe ce. Haideți să facem un fond special, cum era FONDUL LIBERTATEA...am zis era fiindca acum e sifonat gata!- și să-l sprijinim pe acest om , datorită căruia astazi avem libertate .... Are omul un teren intravilan de 500 de metri, pe care nici măcar un cort nu a putut construi și mai are și o pădurice, despre care nu se stie exact daca s-au furat sau nu copacii. Mergeți și verificați la Găești! Dar în rest e sărac lipit.... A...i-au mai lasat părinții și un apartament în București, cu 2 camere, el locuind acum singur, însă are de gând să se relocheze împreună cu ei în ceva ani. In rest NIMIC. Totuși, din declarația lui de avere, aflăm că e CONZILIER PERSONAL si nu CONSILIER PERSONAL, de aceea declara ca ia pe an numai 2600 de lei și un pic. Dacă era CONSILIER poate lșua vreo 26000 de lei pe an!https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8866947309676598429#editor/target=post;postID=4124155669561898239 Măcar omul nu stă pe străzile Bucurestilor ci in casa părinților.! Dar cu un venit de sub 260 de lei pe luna cum naiba iți plătește taxele, mănâncă și mai ia și medicamente? Că de mers la femei nu cred că mai poate fi vorba, mai ales că sunt convins că la leafa lui nu își poate permite o viagra ....la vremea ei....

La fel de necăjit este directorul de cabinet al Secretarului de Stat, dar măcar omul este profesor și mai scoate un ban de acolo.  http://www.sspr.gov.ro/index.php?declaratii&loc=./docs/declaratii_de_avere/MARANDA%20Dan%20Octavian

Totuși pe secretarul de Stat nu il putem plânge,http://www.sspr.gov.ro/docs/declaratii_de_avere/SANDA%20Adrian-secretar%20de%20stat/DA_din_1453_sanda.pdf fiindca al are o rapandulă de mașină din 2001, ca ma gindesc că Passatul ala vechi din 80 e deja coteț pentru găini, iar supernova e deja vindută ca fier vechi la țigani. Semn că omul este fidel propriilor principii e faptul că și in 2001 și-a luat tot un Passat, mă rog, e vechi și ăla dar poate că îl întreține bine. Oricum în mașini stă mult sub mine, așa ca...dacă e să ne luăm dupa mașini sunt mai tare ca el....
Are ăn schimb casă, ceea ce este normal, că doar nu stă pe străzi, iar soția sa, -NU EL, SOȚIA, da?- are o firmă. Cred că de acolo are el bani de țigări . fiindcă de lame de ras sigur nu are, motiv pentru care și-a și lăsat barbă.

Zgârcită bănățeanca, ce să zic, nene Sanda. Păi dacă a mea ar fi așa de zgârcită. i-aș da verde! Au și două case, soții Sanda probabil că locuiesc alternativ sau separați, sau poate că stau împreună și apartamentul stă si el gol. Cine știe. Cert este că oamenii din SSPR sunt săraci lipiți, excepție ar face Adrian Sanda, însă nici el nu e un om bogat, ci....să spunem mediu. Așa că studiați declarațiile de avere ale lor, și haideți să facem o chetă să îi sprijinim!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu