miercuri, 9 septembrie 2015

SĂ-ȚI FIE RUȘINE KLAUS JOHANNIS!

Astăzi la ROMANIA CURATĂ am discutat de fapt despre nevoia de respect pentru gesturile celor ce au adus acasă Ardealul. Atunci, in 44....La 71 de ani de la momentul acela, eroii veterani au fost umiliți de un edil nesimțit , ordinar, un antiromân ce ar fi trebuit să-și găseasca locul undeva , dincolo de România asta pe care o urăște. Și-a amintit omul că acum 71 de ani ai lui au luat o bătaie soră cu moartea, aliați ai nazismului, oamenii cu care Adolf Hitler se ștergea în zona prin care fecaliza.
Însă,la fel de umiliți în țara asta sunt și eroii lagărelor comuniste, eroii revoluției române, cei care au dus numele țării ăsteia la olimpiade, competiții sportive. Eu cred ca suntem un popor autist. Noi nu avem nevoie de eroi și de istorie, din moment ce Vanghelie îi ia cavoul lui Lahovari ca să-și mute el oasele de ciorditor acolo când n-o mai fi. Ne vindem și morții din morminte, ce să mai vorbim de necesitatea reevaluării valorilor naționale! Mă așteptam la asociațiile de revoluționari să facă front comun, să dea comunicate în legătură cu mârșăvia de la SF GHEORGHE. Unde e marele BNR, LORD, UNORD? Unde sunt în asemenea situații de ATENTAT LA INTEGRITATEA NATIONALĂ, asociațiile de mari revoluționari? RUȘINE SA VĂ FIE DOMNILOR PREȘEDINȚI! TUTUROR PREȘEDINȚILOR DE ASOCIAȚII DE REVOLUȚIONARI SA VA FIE RUȘINE! Sunteți complici cu nemerniciile hortyste prin non reacție! Sau poate că vă preocupă cine ia și cine nu ia indemnizații? Sau poate vă negociați propria libertate....pentru mârșăviile făcute de-a lungul anilor....Cine știe ce vă preocupă? Poate că sunteți atât de cretinei că nu știți să scrieți două vorbe, simple, pentru acei bătrânei pentru care am cea mai mare stimă. Ăia au luptat, nu au cerut nimic, nu au tranzacționat cu terenuri și spații comerciale. Nici măcar nu au un minister al lor....E mai bine așa....poate.
Astăzi KLAUS JOHANNIS, care ar trebui să fie GARANTUL CONSTITUȚIEI nu a luat nici o atitudine în cazul atentatului hortystului ARPAD la simbolistica națională. Nimic, a tăcut . A făcut însă ceva. I-a făcut pe doi securiști  revoluționari cu rol determinant. Adică un securist și un secretar de partid comunist, au rol determinant în Revoluția română....Ați înțeles cum judecă PREȘEDINTELE mecanic? 
 Veteranilor nu le dai dreptul să arboreze DRAPELUL ROMÂNIEI ca o victorie asupra nazismului , dar le dai zeci de milioane lunar leprelor comuniste și-i transformi în eroi naționali...Să înțeleg de aici că nazistul la hortyst trage? Sper să mă înșel. Doamne cât aș vrea să mă înșel!
 A tăcut, pe sistem, dacă nu faci nimic nu greșești....De data asta...tăcerea lui în materie de Sfântu Gheorghe a fost o mare greșeală. Mie îmi spune multe.....A făcut însă o porcărie : A SEMNAT UN DECRET PRIN CARE VOICAN VOICULESCU ȘI ALEXANDRU ARSINEL VOR PRIMI ZECI DE MILIOANE DE LEI LUNAR. I-a recunoscut ca eroi ai neamului! El, sasul...național.
SA-ȚI FIE RUȘINE KLAUS JOHANNIS!  Acum chiar cred că ești vânzător de eroi, de istorii de românism și ...de copii! Mi-e rușine că te-am votat!

Un sibian născut în țara moților

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu