vineri, 8 iulie 2016

Securiştii nesecurişti (2)- Astăzi determinantii nedeterminanţi

BADEA ION-făcătură cu indemnizaţie
Potrivit unei modificări intervenite în 2014 la Legea Recunoștinței pentru revoluționari, s-a creat din rindurile lor o categorie specială denumită Luptători cu rol determinant. Doar aceștia mai beneficiază de o indemnizație de recunoștință, aproximativ 3000 de persoane. Potrivit noii reglementări, acest titlu impune nişte reguli stricte, astfel încât să se deosebească de cei care au fost în stradă dar nu au desfășurat activități prin care şi-au pus în pericol viața, de cei care nu au avut ciocniri directe cu organele de represiune de atunci, etc. Un criteriu important de selecție constă în faptul că pot avea titlul de determinant doar cei care înainte de fuga dictatorului ( adică înainte de 22 decembrie 1989 orele 12 şi 10), şi doar din orașele în care s-a murit, au existat răniți sau reținuți strict în această perioadă, au desfășurat activități relevante şi care au determinat cumva răsturnarea fostului regim.
Cu toate că modificările aduse acestei legi sunt discutabile din punct de vedere al tehnicii juridice, ele nu au fost aplicate corect nici de data asta. Vinovații principali sunt Secretariatul de Stat de profil şi Comisia Parlamentară a revoluționarilor, motiv pentru care la sesizarea INTERNATIONAL RADIO DEUTSCHLAND şi a unui grup din jurul nostru, la Parchetul General şi la DNA -direcţia centrală- s-au deschis două mari dosare penale. Sunt vizate persoane cu funcţii importante în statul roman, iar sumele vehiculate ca şpagă sau sifonate din bugetul statului sunt de ordinul cel puţin al zecilor de milioane de euro. 

Iată că susţinerile noastre se confirmâ, deoarece odată cu modificarea Legii amintite, în pe-
rioada VICTOR PONTA, s-a deschis calea banilor pentru partid sau pentru persoane fizice. La iniţiativa lui Adrian Sanda, un apropiat al lui VICTOR PONTA, a fost propusă o ordonanţă de urgenţă , chipurile pentru a face curat între revoluţionari, motivată fiind astfel. Totuşi ce se ascunde sub masca bunelor intenţii?
Cazul lui BADEA ION de la Tirgovişte, proprietarul restaurantului VALAHIA, acolo unde protipendada pesedista servea masa şi se bucura de servicii carnale de calitate a devenit revoluţionar cu rol determinant în mod ilegal.  Badea Ion a ajuns din chelner şef la localul care acum este al lui,  înainte de Revoluţie, mare goangă la PSD şi în Blocul National al Revoluţionarilor.
Îşi dă singur gol!
Potrivit propriilor declaraţii din dosarul său de revoluţionar, el nu a participat la aceasta decât după fuga cuplului dictatorial, adică ceva de genul "ciupercilor de după ploaie!" 
Cu alte cuvinte el nu poate fi Luptator cu rol determinant, deoarece nu îndeplineşte nici una dintre condiţiile noii legi modificate. Cu toate acestea el a obţinut acest titlu şi beneficiază de o îndemnizaţie de 2020 lei pentru ca a fost smecher şi nu revoluţionar! 
Potrivit declaraţiilor sale, coroborate cu anchetele Parchetului Militar din Dosarul REVOLUŢIEI, localitatea Târgovişte nu poate fi încadrată ca oraş cu rol determinant, deoarece acolo nu s-a tras, nu a fost nici un rănit sau arestat înainte de fuga cuplului dictatorial, aşa cum prevede Legea.
Ce au făcut însă smecherii de la PSD, în frunte cu Adrian Sanda? Ca să îşi poată introduce în lege clientela de partid, recompensându-i pentru servicii de diferite naturi, inclusiv legate de punerea la punct a pornirilor sexuale, sau poate că la şantajul celor ca Badea în localul căruia mulţi petrecăreţi au avut momente mai mult sau mai puţin fierbinţi, a emis o decizie prin care şi Târgoviştea devine oraş cu rol determinant. Astfel, Badea Ion a putut accesa legea, împreună cu clika lui de şmecheri de Târgovite. 
În foto se află proba că atât Târgoviştea cât şi Badea nu au ce căuta în noua Lege. Chiar el o declară!
Să nu uităm că la Valahia au petrecut Gelu Voican ( cit mai era in putere) , Adrian Sanda, Ion Iliescu, Vasile Duţă, Codrin Ştefănescu şi altă faună de acest gen. 
Este de notorietate faptul că înainte de Revoluţie orice şef de unitate era omul Securităţii sau al miliţiei. Toţi cei din sistemul comunist de turism, care deţinea cit de cit o funcţie aveau misiunea de a trage cu timpanul şi a da în primire duşmanii de clasă. Deocamdată nu comentăm....dar....gândim şi intuim....Există securişti nesecurişti?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu