miercuri, 13 ianuarie 2016

COMISIA PARLAMENTARA PENTRU REVOLUTIONARI TREBUIE DESFIINȚATĂ!

COMISII INUTILE SI BANI ARUNCATI

De data asta sunt de acord cu Zgonea. Prima data in viata....Comisa pentru revoluționari nu are nici un sens. In perioada pina la aparitia oug 95, Comisia nu a desfășurat nici o activitate,DOAR AU MIMAT CA AU DE LUCRU,  însa membrii comisiei primesc un plus de bani la indemnizațiile de parlamentari. O alta comisie, apărută cu prilejul OUG 95 este comisia de la SSPR. Membrii acestei comisii încasează pe lingă salariul lor încă 2000 de lei. Asa cum dealtfel apare și în Ordinul ministrului Sanda, ascuns opiniei publice exact pentru acest motiv! Astfel se explica incetineala cu care se opereaza de catre aceste comisii. Pur si simplu ca aceste sume lunare sa fie inacaste cit mai mult timp! Iata textul pentru care ii felicit pe Zgonea si Tariceanu:
"În ceea ce privește Comisia pentru revoluționari, vă spun cu sinceritate că m-am uitat pe ultimele ordonanțe și la "atribuțiile comisiei" și comisia nu mai are nici un atribut, decât că comisia este chemată în judecată pentru fapte și acțiuni care au fost acum circa zece ani, când s-a suplimentat numărul de revoluționari. Este obligația Comitetului liderilor (n.r. de grupuri parlamentare) să facă propunerile, eu doar vă ridic această problemă și vă aduc la cunoștință că la 26 de ani de la Revoluție noi mai facem ceva ce nu mai avem în atribuții. Putem să facem altceva — o subcomisie, dar nu o comisie permanentă", a mai menționat Valeriu Zgonea.

La rândul său, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a adăugat ironic că unele comisii se pot desființa, "dar ar fi păcat pentru că unii își pierd pozițiile".

Alex Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu